Sure Grip Vork Buigbaar 20,5cm Homecraft

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sure Grip bestek heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook vochtig hun goede houvast bieden. De comfortabele grepen zijn 3,8 cm dik en 10,2 cm lang, gemaakt van een zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen. x000dEr is één buigbaar punt, zodat de lepels en vorken in iedere gewenste hoek gebogen kunnen worden, zowel links als rechts, in principe 1 maal.x000d Elk bestek weegt ± 75 g.x000d Vaatwasbestendig en latexvrij.

Gegevens
CNK1492503
FabrikantenAdvys
MerkenHomecraft
Breedte40 mm
Lengte200 mm
Diepte30 mm