Welkom bij apotheek Verhaert

Dagelijks staan we u en uw familie bij in het gebruik en beheer van jullie geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Wij zoeken naar oplossingen voor problemen in verband met gezondheid.

De apotheek met ruime parking is gelegen op de bruisende Kapelsesteenweg tegenover het Sint-Michielscollege. Deze is vlot bereikbaar langs grote invalswegen en vlakbij de op- en afrit van de autostrade.

Voor patiënten die zich moeilijk kunnen verplaatsen brengen we hun geneesmiddelen graag aan huis.

 Covid-19 certificaat nodig? Laat je testen in onze apotheek met een snelle antigeentest! 

Laat je testen in onze apotheek

1. Symptomatisch personen/terugkerende reizigers

Heb je symptomen? Of kom je terug uit een land waarbij je nog een test moet laten afnemen? Dit kan vanaf heden ook in de apotheek met een sneltest. Deze zijn volledig terugbetaald indien uw mutualiteitsbijdrage in orde is. Enkel op afspraak via onderstaande link, keuze agenda: “Symptomen: Covid-19 sneltest”

2. Reis/Evenement

Reis gepland? Evenement? Een Covid Safe Ticket nodig? Laat je testen in onze apotheek met een snelle antigeentest. 

Verifieer of een snelle antigeentest voldoet aan de vereisten van uw bestemming of evenement. Info per land kan u terugvinden op https://diplomatie.Belgium.be/nl 

Er is geen terugbetaling voorzien voor sneltesten voor reizigers of evenementen. Het resultaat zal na max. 4 uur zichtbaar zijn via mijngezondheid.be of Covidsafe app.

Enkel op afspraak via onderstaande link, keuze agenda “Reis/Evenement: Covid-19 sneltest” (Prijs 30 €)

  •  Gelieve voor elk gezinslid een aparte afspraak te boeken.
  • Vergeet zeker uw identiteitskaart niet!

Indien er geen tijdsslot meer beschikbaar is dat u verkiest, gelieve contact op te nemen met de apotheek via email (apotheekverhaert@gmail.com) of 03/6458359. We proberen u alsnog een afspraak te bezorgen op uw gewenste moment.

Boek hier uw afspraak

maandag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:00

dinsdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:00

woensdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:00

donderdag

08:30 - 12:30

vrijdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:00

zaterdag

08:30 - 12:30

zondag

gesloten

We zijn er voor u met  advies en service

We beschikken over een uitgebreid assortiment geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Cosmetica en babyverzorging krijgen speciale aandacht. Ook homeopathie en dierenproducten kunnen steeds op vraag besteld worden. Wenst u gebruik te maken van de thuisgezondheidszorg? Dat kan! Wij verhuren voor bepaalde periodes hulpmiddelen zoals krukken, ziekenhuisbedden, aerosols,…

Door een snelle levering (3 keer per dag!) van onze leverancier, kunnen we u optimaal uw gewenst product bezorgen. Ook voor buitenlandse producten kan u bij ons terecht. Verder maken we graag gebruik van onze dienst na verkoop, onze afhaalkluisjes! Geraakt u niet tijdig hier voor uw bestelling op te halen? Geen nood, bel ons en wij bezorgen u een code waarmee u het kluisje kan openen en zo het product op elk gewenst uur kan ophalen....

Heb je vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.