Salus Sint Janskruidsap Bio 200ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

SINT JANSKRUIDSAP

Staat vooral bekend om de positieve invloed op de geestelijke gesteldheid: bijvoorbeeld in stress-situarties of tijdens de overgang. Het Sint Janskruidsap bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust en helpt overdag bij innerlijke onrust en bij geestelijke druk. En heeft de positieve invloed op stemmingen.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik goed schudden. 2 – 3 maal daags voor de maaltijd 10 ml (= 1/2 maatbeker) sintjanskruidsap innemen.

Samenstelling

Ingrediënten: Natuurlijk perssap uit vers sintjanskruid (Hypericum perforatum). Afkomstig uit de biologische landbouw.

Gemiddelde voedingswaarde: per 100 ml Energ. waarde 17 kJ / 4 kcal Eiwitten < 1 g Koolhydraten 1 g Vetten < 0,5 g

Contra indicatie

Bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen uw arts of apotheker informeren. Bij inname van producten welke sint-janskruid bevatten werd in zeldzame gevallen interacties gezien met sommige geneesmiddelen. Het is daarom aanbevolen zijn arts te raadplegen voor elke associatie van sintjanskruid met: een oraal anticonceptiemiddel, een product dat ciclosporine, fenprocoumon (anti-stollingsmiddel), theofylline of digoxine bevat en anti-HIV behandelingen.

Details
CNK1691708
FabrikantenOcebio
MerkenSalus
Breedte70 mm
Lengte165 mm
Diepte40 mm