Detx Cbf Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Droog extract van artisjok en droog extract van paardenbloem.

Deze twee planten werken in op het niveau van de lever en helpen de lever om de verschillende gifstoffen die zich in de loop der tijd hebben opgehoopt, beter te elimineren.

Het is belangrijk om een detoxkuur vrij regelmatig te vernieuwen, ideaal is bijvoorbeeld bij elke seizoenswisseling en vooral na de winter;


Een ander ingrediënt is de rode wijnstok, die de bloedsomloop stimuleert en helpt het teveel aan water in de organisatie te elimineren. Het is bijvoorbeeld zeer interessant voor mensen die met een dieet beginnen, de rode wijnstok zal helpen om water af te voeren en zo sneller gewicht te verliezen. Het is ook interessant voor mensen die in de zomer zware benen hebben, de formule zal hen helpen om water af te voeren en zich minder gezwollen te voelen.

Gegevens
CNK4291241
FabrikantenCBF Medical
MerkenCBF