Crearoma Cannella Luchtverfris.ess Olie Spray100ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Luchtverfrisser met etherische oliën voor het neutraliseren van onaangename geuren in woon- en werkruimten ten gevolge van roken, koken, waterafvoeren, aanwezigheid van huisdieren, in toiletten enz… Een handige hulp om steeds frisse en zuivere lucht in te ademen.

CREAROMA CANNELLA, een heerlijk mengsel, speciaal ontworpen voor iedereen die houdt van kaneel. De sinaasappel zorgt voor een zachte basis die snel plaats maakt voor de intense kruidige geur van kaneel die nog ondersteund wordt door een vleugje gember. Kan zonder uitzondering in alle ruimten gebruikt worden en biedt de kans om nieuwe geuren te ontdekken.

Gebruik

Bij voorkeur verstuiven in de hoogte. 2 à 3 verstuivingen volstaan.

Samenstelling

Ethyl Alcohol Bio*, Etherische oliën van Sinaasappel, Kaneel en Gember, Limoneen, Cinnamal.

* 80% ingrediënten afkomstig van Biologische landbouw

100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Contra indicatie

Niet verstuiven in aanwezigheid van zwangere vrouwen of van vrouwen die borstvoeding geven en van kinderen. Niet gebruiken voor andere doeleinden dan dit waarvoor het bedoeld is.

GEVAAR: Kan een allergische huidreactie uitlokken.

Details
CNK4332367
FabrikantenPhytal-Crea