Arko-cig Duo Navulling Koffie 4

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Rekening houdend met het feit dat roken geen ziekte is, is ARKO-CIG DUO geen geneesmiddel noch een medisch hulpmiddel. ARKOCIG DUO is een apparaat dat de fysieke gevoelens die worden ervaren tijdens het roken, probeert te reproduceren. De damp die wordt uitgestoten, is niet verontreinigend en veroorzaakt geen overlast voor de omgeving en de personen om u heen. Het ontstaat vanwege de verdamping van propyleenglycol, een onderdeel dat wijdverbreid bekend is in de voedingswereld en dat een gearomatiseerde damp produceert door de essentiële oliën die het bevat. Bij het inhaleren gaat er een oranje licht branden aan het uiteinde van het apparaat. Dit licht geeft aan dat het apparaat in werking is. Het elektronisch apparaat ARKO-CIG DUO wordt opgeladen door het op het elektriciteitsnet of via een USB-poort aan een computer aan te sluiten.

Gebruik

Laad de batterij helemaal op volgens de in het punt 4 aangegeven aanwijzingen. Neem de navullingen, verwijder de beschermkap van één van hen en schroef op het toestel (navullingen zijn apart verkrijgbaar) en inhaleer totdat er damp ontstaat. U zult zien dat er een oranje licht aangaat aan het uiteinde van het apparaat. Het apparaat werkt in evenredigheid met de kracht waarmee geïnhaleerd. Wanneer er niet wordt geïnhaleerd, zal het apparaat niet werken en zal er geen damp worden gevormd. Om een opwarming van de vaporisator te voorkomen, dient u niet meer dan 5 seconden achtereen te inhaleren. Indien het ARKO-CIG DUO geen damp meer uitstoot, dient de batterij van het apparaat te worden opgeladen en/of dient de navulling te worden vervangen (zie punt 6 voor meer informatie). De smaak van de navullingen kan veranderen met de tijd.

OPLADEN VAN DE BATTERIJ 1. Schroef de batterij (elektronische sigaret) op de USB-connector. 2. Sluit de USB-connector onmiddellijk aan op de USB-poort van een computer of op een AC-adapter 240v of op een sigarettenaansteker in de auto via de 12-24v-adapter. 3. Het LED licht van de USB-aansluiting geeft een indicatie van de batterijlading. Er wordt aangeraden om voor de eerste oplading het apparaat gedurende 8 uur op het elektriciteitsnet aan te sluiten De normale laadtijd van de batterij is 1 tot 3 uren. Voor een optimale levensduur van het apparaat dient het maximaal te worden opgeladen. Het opladen van een batterij die niet helemaal leeg is, kan invloed hebben op haar originele capaciteit. Vergeet niet de lader te ontkoppelen zodra het laden is voltooid.

Samenstelling

ONDERDELEN

• 2 elektronische apparaten ARKO-CIG DUO

• 5 navullingen met "tabak" aroma en verstuiver

• 1 oplader waarmee het apparaat via het elektriciteitsnet kan worden opgeladen

• 1 USB-adapter waarmee het apparaat via een USB-poort van een computer kan worden opgeladen

• 1 auto oplader sigarettenaansteker • 1 gebruikershandleiding

Details
CNK3048378
FabrikantenArkopharma
MerkenArkopharma
Breedte63 mm
Lengte108 mm
Diepte17 mm